VERGADEREN & ONTMOETEN

Creativiteit en nieuwe ideeen ontstaan door de omgeving te veranderen. Plan eens een vergadering of werkoverleg buiten de deur! Want: “verandering van spijs doet eten…”

Kortom of het gaat om een netwerkbijeenkomst, informele bespreking of een unieke vergaderlocatie… bij de Het Foodlokaal ben je welkom!​

VERGADERLOCATIE

Reserveer Het Foodlokaal voor een vergadering (max 20 personen). De vergaderruimte met keuken is te boeken per dag of dagdeel. De prijzen zijn inclusief koffie & thee en gebruik van flipover, smart-tv en schrijfmateriaal.

Opties voor ontbijt, lunch, fruit en snacks zijn op aanvraag.

Reserveer vergadering Foodlokaal

Ontmoeten

Een netwerkbijeenkomst, een inspiratie sessie met collega’s of een do it yourself lunch met het team? Een afspraak op locatie met een klant, een presentatie op locatie!

Reserveer Het Foodlokaal per dag of dagdeel. De prijzen van de vergaderlocatie zijn inclusief koffie & thee. Ook het gebruik van de flipover, smart-tv & schrijfmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Opties voor ontbijt, lunch, fruit en snacks zijn op aanvraag. Of kijk voor inspiratie eens op de Instagram van Het Foodloket.